Vhodna vrata serija Classic
| Članek je bil prebran 1.181 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Vhodna vrata serija Classic so, kot je mogoče razbrati že iz imena, najprimernejša izbira za vse tiste objekte, ki so grajeni v slogu slovenske klasične arhitekture. Vsa vrata Classic namreč odražajo eleganco in brezčasnost klasike. To pa ne pomeni, da se boste morali povsem odpovedati inovativnosti, izvirnosti ali drznemu videzu. Obstaja namreč preko 20 modelov te linije vrat Ajm, zato je kupcem na voljo zares pestra in velika kombinacija barv, materiala in oblik. Vsa vrata te serije so primerna tako za glavne kakor za stranske vhode. Strokovnjaki takšno obliko vrat pogosto priporočajo v primeru prenov in dograditev novih delov k klasično grajenim objektom. Niso pa ta vrata primerna samo na starih objektih, ki si jih želimo prenoviti, ampak se veliko ljudi odloča za takšen brezčasen videz tudi, ko gre za novogradnje. Takšna klasična eleganca namreč nikoli ne more iti iz mode. Konec koncev so vhodna vrata obraz vašega doma!

vhodna vrata serija classicTehnične lastnosti vhodnih vrat Classic

Vrata Classic se lahko pohvalijo z izboljšano toplotno in zvočno izolativnostjo. Gre za standardna vrata v srednjem cenovnem razredu, ki so zelo zanesljiva in varna. Lahko so izdelana iz aluminija ali PVC materiala. Pri obliki vrat se lahko kupci odločajo med nekoliko bolj umirjenimi kombinacijami, pa tudi med bolj drznimi in dinamičnimi oblikami ter barvami.

Kupci lahko izberejo PVC profil ali ALU profil kril in okvirja. Pri vratih s PVC profili so ta v notranjosti še dodatno ojačana s kovinskim profilom, v vratnem krilu pa je nameščen poseben, kotno varjen PVC stabilizator. Vrata so zaradi 3-točkovnega masivnega zapaha, robustne ključavnice in varovalnega ščita tudi izjemno varna. Pika na i pri varnosti vrat je cilindrični vložek s 3 ključi in identifikacijsko kartico, s katero si lahko dodatne ključe za vrata naročite samo pri podjetju Ajm, ki je vrata izdelalo.

ALU profil odlikuje prekinjen toplotni most, gre pa prav tako za robustna in masivna vrata. Vrata Classic so varna vrata, ki so povrh vsega tudi energetsko varčna in nudijo zgledno zaščito pred zvoki iz okolice. Ker so pri teh vratih mislili tudi na izvedbo ognje-odpornih oz. protipožarnih elementov, so vrata Classic primerna tudi za javne objekte.

© 25. 05. 2018 - ustavimo-gripo. Oglaševanje.